facebook tracking

Key Account Manager - Urologi

Södra Sverige

Rekrytering till Medac

Medac är ett privatägt läkemedelsbolag som grundades 1970 i Hamburg, Tyskland. De är specialiserade på utveckling, tillverkning och marknadsföring av läkemedel, främst inom autoimmuna sjukdomar, onkologi, urologi och hematologi. 

Ca 1700 personer arbetar tillsammans för att göra Medacs produkter tillgängliga i mer än 80 länder globalt. Den totala globala försäljningen uppgår till 500 MEUR. Medac Skandinavien ansvarar för all verksamhet i Sverige, Danmark Norge och Island. Skandinaviska teamet består av 15 medarbetare. 

För mer information besök deras hemsida: 

www.medac.se (Skandinavien)
www.medac.de (Global)

I din roll som Key Account Manager kommer du att ansvara för att planera, genomföra och följa upp försäljningsaktiviteter gentemot kunder, så som KOLs, läkare och sköterskor, inom terapiområdet Urologi. Du kommer att arbeta med både nylanseringar och redan implementerade produkter och ges stort förtroende att planera och ansvara för din egen tid. 

Som person ser vi att du är självgående och skapar din egen vardag. Du är initiativtagande och prestationsorienterad samt har ett konsultativt förhållningssätt i ditt möte med kunder. Vi ser även att du har ett långsiktigt tänk i ditt säljande där stor vikt läggs vid relationsskapande och att bygga upp förtroende och förståelse. 

Krav

  • Erfarenhet från en liknande roll inom läkemedelsindustrin
  • LIF-certifiering
  • Mycket goda kunskaper i svenska
  • Goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet från terapiområdet

Placering: Södra Sverige
Lämplig bostadsort: Göteborg eller Malmö med omnejd
Omfattning: Heltid med start enligt ök.

Du erbjuds ett meningsfullt jobb i ett globalt läkemedelsföretag. Du får möjlighet till en spännande roll med ett brett ansvarsområde där du får insikt i många delar av Medacs verksamhet samt industrin generellt. Detta är en självständig roll i ett härligt team som drivs av ett stort engagemang för verksamheten. 

Låter det här som en roll för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor