facebook tracking
Affärsområde

Sälj & Marknad

Connect
Konsulter inom sälj och marknad.

Behöver du ett säljteam för en lansering eller annan specifik marknadskomtetens? Att hitta rätt person för marknadsföring och hantering av produkter blir ofta dyrt och tidskrävande.
Medhouse har rätt konsult för rätt uppdrag.

Om du enkelt och effektivt behöver förstärka din sälj- eller marknadsavdelning under en period kan du anlita en eller flera konsulter från Medhouse. Vi utgår från dina krav och behov i vår noggranna urvalsprocess. 

Medhouse erbjuder följande konsulter inom sälj och marknad

 • Produktspecialist/Säljare/Key Account Manager
 • Försäljningschef
 • Produktchef
 • Marknadschef
 • Projektledare
 • Marknad/Säljassistent
 • Trainee

Konsulter berättar

Catrine

"Medhouse är ett väldigt familjärt företag med många härliga kollegor. Det finns en otrolig teamkänsla vilket är en utmaning att skapa när alla är utspridda över hela Sverige. Men det har dom verkligen lyckats med.

Jag har en fantastisk konsultchef som jag alltid kan vända mig till i förtroende, vad det än gäller. Medhouse är för mig även trygghet. Ett stabilt företag med bra anställningsvillkor och generösa förmåner. Jag längtar till varje gång vi har möjlighet att ses allihop."

Terese

"Att vara konsult innebär att ge och få - jag bidrar med mina erfarenheter, min personlighet, mina idéer och jag lär nya terapiområden och organisationsstrukturer. Det ger en mycket positiv helhet."

Marianne

"Medhouse är ett mycket seriöst företag med ett personligt bemötande och en stor känsla för det lilla extra. Att få arbeta som konsult via Medhouse ger mig trygghet i arbetslivet."

Mattias

"När jag ska beskriva Medhouse som arbetsgivare finns det en mängd positiva saker att lyfta fram. Det är familjärt, generöst, professionellt, tryggt och utvecklande. Det finns ett stort socialt engagemang, en gedigen satsning på personalens utveckling och friskvård. Sist men inte minst oerhört mycket glädje och skratt.

Hur det är att jobba som konsult beror givetvis på vem som är uppdragsgivare. Mina uppdrag har varierat mellan längre och kortare inhyrningar inom olika medicinska områden men alltid utifrån min erfarenhet och mitt intresse. Att hitta rätt kandidat till rätt uppdragsgivare är en av styrkorna hos Medhouse.
En noggrann matchning gynnar alla parter.

Vänner och bekanta frågar ju ibland hur det är att vara anställd på Medhouse, mitt svar blir alltid detsamma. Att ha en arbetsgivare som ger mig så mycket gör mig extra villig att ge mycket tillbaka både internt och externt."

 

Att vara en del av Medhouse

 

Som konsult hos oss får du trygghet och bra villkor, men också inspiration och möjlighet till egen utveckling. Vi är stolta över vårt företag, vår verksamhet och över människorna som gör Medhouse till vad det är. Vi bygger långsiktiga, goda relationer och får människor att trivas och må bra.

 

Varför jobba hos oss?

​​På Medhouse får du utvecklas och ha roligt på jobbet. Vi vill att du ska känna passion och mening i arbetet, att du får bidra med din kompetens till något bra. Som konsult hos oss är du det viktigaste vi har och det vill vi att du ska känna.

Hos oss får du: 

 • Ingå i ett vinnande team

  Våra konsulter är som en professionell insatsstyrka som rycker in och gör nytta där det behövs. Hos oss blir du en del av detta vinnande team som kännetecknas av ett stort engagemang, professionalism, flexibilitet och en prestigelös stämning.

 • Personlig utveckling

  Utveckling är en stark mänsklig drivkraft och här får du odla den. Förutom att du blir en viktig del i Medhouse team får du som konsult hos oss möjligheten att prova på varierande uppdrag samt lära känna olika organisationer och kulturer. Ja, helt enkelt en mängd möjligheteter och alternativ. Hos oss på Medhouse får du variation och utveckling i dina uppdrag i kombination med en trygg anställning med bra villkor.

 • Stöd i uppdraget

  Vi bryr oss! Vi finns med och firar när det går bra och vi finns med och stöttar när det inte känns så lätt. Vi tror på långsiktighet och vill att våra medarbetare ska må bra, länge. Ingen konsult blir utplacerad på ett uppdrag och sedan lämnad för sig själv, din konsultchef och dina kollegor finns med dig under hela uppdraget.

Jobbar du redan på Medhouse AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor